Back to homepage

Akademija Oxford

Adresa: Kneginje Milice 21 Jagodina akademija oksford slika logo
Telefon: 035/885-29-58
Website: www.akademijaoxford.com
Email: jagodina@akademijaoxford.com

Govorite tako da vas svi razumeju!

Akademija Oxford je specijalizovana ustanova za obrazovanje dece i odraslih u domenu stranih jezika, računarske pismenosti, nege i lepote, administrativnih poslova i specijalističkih obuka.

Osnovana je 2008. godine i za relativno kratko vreme uspela je da se nametne kao lider u izvođenju programa permanentnog obrazovanja na Jagodine, Ćuprije, Paraćina, Kragujevaca, Požarevca, Krusevca, Vranja, Beograda, Novog Sada i Niša.

slika za akademiju oksford o nama strana

NAŠI CILJEVI

 • Naš cilj je da Vam, uz pomoć kvalitetnih predavača, sa dugogodišnjim iskustvom, na praktičan način približimo osnove struke i da Vam omogućimo svo neophodno znanje i veštine koje će Vam pomoći da napredujete.
 • Želimo da ovladate znanjem i da budete najveštiji u vašoj struci, te tako sa našim sertifikatom budete na korak ispred svih!

NAŠE METODE

 • Na temelju proučavanja jezičkih centara u Evropi, seminara i sopstvenih ideja, stvorili smo posebne metode koje primenjujemo u nastavi. Naglasak je na konverzaciji u zavisnosti od toga kojim znanjem jezika polaznik raspolaže.
 • Da bi se komuniciralo na stranom jeziku, što mnogima predstavlja problem, naši predavači svojim ležernim pristupom i maštovitim programima podstiču polaznike i pomažu im da se opuste, a time i da bolje koriste strani jezik.
 • Nastava je uvek interaktivna,predavači osmišljavaju stvarne situacije u kojima polaznici učestvuju (situacije iz svakodnevnog života). Jezičke barijere ubrzo nestaju i cilj je ostvaren.
 • Za dečije grupe, takođe, postoje metode učenja koje se razlikuju od uobičajenih. Kroz pesmu i indirektno učenje, deca uče da komuniciraju na stranom jeziku.
 • Učenje stranih jezika je nešto što čovek sam bira, na nama je da učinimo sve kako bismo mu te trenutke učinili što korisnijim i lepšim. Kroz naše metode rada, učenje postaje prijatno i zabavno.
 • Ponuda programa za sticanje i usavršavanje znanja i veština formira se na osnovu konstantnog praćenja savremenih trendova i najnovijih metodoloških pristupa nastavnom procesu, ali i osluškujući potrebe korisnika.
 • Konstantno usavršavanje ljudskih resursa je jedan od ključnih faktora održivog ekonomskog i društvenog razvoja, koji je neophodan za uspešno poslovanje i tržišno pozicioniranje svakog privrednog subjekta.
 • Mladost i iskustvo zaposlenih garantuju kvalitetnu obuku kadrova u sferi stranih jezika, računara i informatike, birotehnike, menadžmenta, ličnih usluga, zanatstva, knjigovodstva i kulturno-obrazovnih programa koji ima svoje zaštićene programe, sertifikate i ime, školuju se kadrovi za preko 500 zanimanja, obuka, seminara i sl.

NAŠI KURSEVI

Naziv kursaCenaPočetakTrajanjeMesto održavanja
Adobe kursevi za grafički dizajnod 12.000 din01.02.2015.1 do 2 mesecaNovi Sad, Beograd, Smederevo, Požarevac,
Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Čačak, Jagodina,
Ćuprija, Paraćin, Užice, Niš, Vranje, Subotica
Kursevi engleskog jezikaod 10.000 din01.02.2015.64 školskih časovaNovi Sad, Pančevo, Beograd, Zemun, Smederevo,
Požarevac, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Čačak,
Jagodina, Ćuprija, Paraćin, Užice, Niš, Vranje, Subotica
Kursevi nemačkog jezikaod 12.500 din01.02.2015.80 školskih časovaNovi Sad, Pančevo, Beograd, Zemun, Smederevo,
Požarevac, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Čačak,
Jagodina, Ćuprija, Paraćin, Užice, Niš, Vranje, Subotica

ŠTA POSLE OBUKE?

 • Nakon uspešno položenog završnog ispita, dobijate sertifikat, koji se upisuje u radnu knjižicu i koji je priznat od strane Nacionalne službe za zapošljavanje.
 • Naš sertifikat Vam ne podiže stepen stručne spreme, ali predstavlja dokaz Vaše stručnosti, što Vam daje veliku prednost prilikom zaposlenja.

KO SVE MOŽE UPISATI NAŠE KURSEVE?

 • Što se tiče upisa na naše kurseve godine polaznika ne predstavljaju nikakvu prepreku.
 • Naši programi su fleksibilni, kako bi odgovarali svim polaznicima bez obzira na pol, godine, nacionalnu pripadnost, jezik kojim govore itd.

Upis je u toku cele godine!