Back to homepage

OKmatematika

OKmatematika – inovativno i zanimljivo rešenje za učenje matematike

OKmatematika je platforma za online učenje matematike koja učenicima omogućava da na jednostavan i zanimljiv način nauče, razumeju i, što je najvažnije, zavole matematiku. Korišćenjem savremenih tehnologija i adekvatnih pedagoških principa, osnovci, srednjoškolci i budući studenti mogu pronaći pomoć u rešavanju matematičkih zadataka od OK profesora, kada god im ona zatreba.

Saznaj više>>

 

Slika1

OKmatematika je spremila za tebe:

  • online školu matematike koja ti nudi gradivo za svaki razred, usklađeno sa programom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja,
  • matematiku „1 na 1” koja ti pruža online časove sa profesorom matematike,
  • hitnu pomoć profesora kada „zapneš” prilikom rešavanja domaćeg zadatka,
  • online pripremu za malu maturu koja ti nudi čak 450 video rešenja zadataka iz aktuelne zbirke zadataka iz matematike za završni ispit u osnovnom obrazovanju, koju izdaje Zavod za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja u saradnji  sa Prosvetnim pregledom, pomoć profesora u svakom trenutku i realnu simulaciju testa sa male mature na kraju kursa,
  • online pripremu za popravni koja ti može pomoći da popraviš lošu cenu i savladaš matematiku brzo i lako,
  • pripremu za prijemni ispit i rešene zadatke iz prethodnih godina sa prijemnih ispita na fakultetima na kojima se polaže matematika.

Novi način učenja – matematika online

Dosadni odlasci na privatne časove matematike sada su prošlost, jer ti je OKmatematika obezbedila online školu matematike. OK profesori su ti na raspolaganju u bilo kom trenutku, a sve što ti je potrebno su internet konekcija i uređaj sa kog ćeš se povezati sa njima. Na ovaj način ćeš do bolje ocene iz matematike doći za veoma kratko vreme.

Saznaj više>>

Brzo i lako do odličnog uspeha

Važno je da na vreme razmišljaš o uspehu koji ćeš ostvariti u školi, a ne da pred kraj polugodišta juriš da popraviš ocenu iz matematike. Zato je OKmatematika napravila jednostavnu platformu na kojoj samo ti odlučuješ kada ćeš, kako i na koji način učiti matematiku. Iskoristi pomoć koja ti se nudi i polugodište i kraj školske godine dočekaj sa peticom u đačkoj knjižici.

I bolja ocena i više znanja!

OKmatematika ti garantuje više kvalitetnog i primenjivog znanja, ali i bolje ocene u školi. Vreme informacionih tehnologija i interneta olakšalo je učenje matematike, a OKmatematika se potrudila da ti obezbedi najzanimljiviji način za rešavanje svih matematičkih glavobolja.

Šta čekaš? Pokreni se, zakorači u zanimljivu matematičku avanturu koja će ti doneti peticu iz matematike!